Vijesti

Ministar Lasić svečano otvorio poštanski ured HP Mostar na Bijelom Brijegu

U mostarskom naselju Bijeli brijeg u četvrtak je upriličena prigodna svečanost povodom otvaranja novog ureda Hrvatske pošte Mostar.

Ulaganjem u razvoj poštanske mreže i kvalitetno pružanje poštanskih usluga prioriteti su Hrvatske pošte Mostar, a otvaranjem novih poštanskih ureda HP Mostar nastoji odgovoriti na potrebe svih korisnika.

 

Ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić i direktor HP Mostar Mate Rupčić ovom prilikom presjekli su vrpcu, te na taj način pustili u rad novi, deseti na području Mostara, ured Hrvatske pošte.

"Uprava pošte na ovaj način daje podršku stanovništvu na ovom području. Prema našoj procjeni na ovom području živi oko 4500 stanovnika, te je otvaranje poslovnice pošte pun pogodak. Mislim da HP, na čelu sa direktorom Rupčićem, čini prave korake ka približavanju potrebama građanstva", rekao je Lasić.

"Prepoznali smo na neki način inicijativu mjesne zajednice, odnosno stanovništva s ovog područja. Ovdje živi puno umirovljenika koji dosta teško dolaze do poštanskih ureda, te smo na neki način željeli prići našim korisnicima. Korisnici u ovom uredu mogu predati pismene pošiljke, platiti račune, predati pošiljke brze pošte, ali koristiti i ostale usluge koje inače pružamo u ostalim uredima", naveo je Rupčić.

Kako je navedeno, ovo je deseti ured Hrvatske pošte na području Grada, a ukupno 109 ured u mreži poštanskih ureda koje pokriva HP Mostar. Radno vrijeme ovog ureda bit će svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 sati.

 

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija vrši upravne, stručne i druge poslove utvrđene zakonom koji se odnose na ostvarivanje nadležnost Federacije u oblasti prometa i komunikacija.

Kontakt

 Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 36 550-025
+387 33 668-907
 +387 36 550-024
 Braće Fejića bb,
BA-88000 Mostar
Bosna i Hercegovina