Vijesti

Ministrica Katić nazočila svečanom otvorenju Glavnog poštansko - logističkog središta Hrvatske pošte Mostar

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić nazočila je danas u Mostaru svečanom otvorenju novoizgrađenog Glavnog poštansko-logističkog središta Hrvatske pošte Mostar. Radi se o kapitalnoj investiciji HP Mostar i važnom koraku za razvoj logističkih kapaciteta u Bosni i Hercegovini.

„Ovaj logistički centar je od iznimne važnosti ne samo za Hrvatsku poštu Mostar, već i za cjelokupni razvoj logističkog sektora u Bosni i Hercegovini. Njegova izgradnja doprinosi boljoj povezanosti i konkurentnosti našeg tržišta“ – izjavila je ministrica Katić u svom obraćanju.

Uz ministricu Katić, današnjem otvorenju novoizgrađenog objekta Hrvatske pošte d.o.o. Mostar, nazočili su predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović, predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara, premijer Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, brojni obnašatelji dužnosti na svim razinama vlasti kao i predstavnici gospodarskih, znanstvenih, zdravstvenih i kulturnih ustanova.

Izgradnja ovog objekta predstavlja značajan iskorak za Hrvatsku poštu Mostar i odgovor je na rastuće zahtjeve tržišta. Novo poštansko-logističko središte sa svim svojim mogućnostima pozicionirat će ovu poštansku kuću na mjesto ključnog logističkog centra u regiji, sposobnu odgovoriti na sve potrebe i izazove, posebno u domeni internet trgovine i brze dostave, kako u unutarnjem tako i u međunarodnom prometu.

Ministrica Katić i Predsjednik Uprave HP Mostar, Mate Rupčić istakli su značaj dobre, partnerske suradnje između Federalnog ministarstva prometa i komunikacija i ove kompanije, kao i kontinuiranu podršku ministarstva koja je rezultirala uspješnim završetkom ovog značajnog kapitalnog projekta.

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija vrši upravne, stručne i druge poslove utvrđene zakonom koji se odnose na ostvarivanje nadležnost Federacije u oblasti prometa i komunikacija.

Kontakt

 Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 36 550-025
+387 33 668-907
 +387 36 550-024
 Braće Fejića bb,
BA-88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
 
 
https://desakubugadang.id/ slot gacor https://rsiastellamaris.com/kesehatan klik88