Vijesti

POSJETA POSAVSKOM KANTONU

Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić jučer (06.12.) u poslijepodnevnim satima primio je u službenu posjetu predsjednika Vlade Federacije Fadila Novalića sa suradnicima. Uz Novalića na održanom radnom sastanku u sjedištu Vlade Županije Posavske u Orašju bili su Denis Lasić, federalni ministar prometa i komunikacija, Nermin Džindić, federalni ministar energije, rudarstva i industrije i Mato Jozić, federalni ministar pravde.

Uz predsjednika Topića bili su nazočni i predsjednik Skupštine Županije Posavske Blaž Župarić, te ministri u Vladi ŽP: Dragutin Živković, Anes Osmanović i Pero Radić. Prije dolaska u Orašje izaslanstvo federalne vlade primio je u Vladi Brčko Distrikta gradonačelnik Esed Kadrić. 

Na sastanku u Vladi Županije Posavske u Orašju okosnica vođenih razgovora bila je u znaku značajnih infrastrukturnih projekata, putne infrastrukture, odnosno brze ceste, elektrifikacija pruge, te plinskog koridora.

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija vrši upravne, stručne i druge poslove utvrđene zakonom koji se odnose na ostvarivanje nadležnost Federacije u oblasti prometa i komunikacija.

Kontakt

 Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 36 550-025
+387 33 668-907
 +387 36 550-024
 Braće Fejića bb,
BA-88000 Mostar
Bosna i Hercegovina