Vijesti

Ministrica Katić na 10. Kongresu Hrvatskog društva za ceste i željeznice

Danas je u Rovinju otvoren 10. Kongres Hrvatskog društva za ceste i željeznice – Via Vita, a jedna od sudionica I. panela bila je Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić.

U uvodnom dijelu Kongresa sudionicima su se obratili predsjednik Hrvatskog društva za ceste i željeznice Josip Škorić i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Ministrica Katić je u svom obraćanju govorila o najznačajnijim projektima u Federaciji BiH u cestovnoj i željezničkoj infrastrukturi s posebnim osvrtom na izgradnju autoceste na Koridoru Vc, o dionicama koje su trenutno u izgradnji ali i o onima čija gradnja predstoji.

Ministrica je sudionike Kongresa upoznala i s planovima izgradnje brzih cesta, rekonstrukcije magistralnih cesta te planovima ulaganja u modernizaciju željezničke infrastrukture.

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija vrši upravne, stručne i druge poslove utvrđene zakonom koji se odnose na ostvarivanje nadležnost Federacije u oblasti prometa i komunikacija.

Kontakt

 Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 36 550-025
+387 33 668-907
 +387 36 550-024
 Braće Fejića bb,
BA-88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
 
 
https://desakubugadang.id/ singkilterkini.com/ https://jawabsoal.id/