Vijesti

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić čestitao Dan željezničara

U Bosni i Hercegovini se 15. travnja slavi Dan željezničara. Željeznički promet u FBiH obavlja javno poduzeće Željeznice Federacije BiH (ŽFBH), koje se nalazi pod resorom Federalnog ministarstva prometa i komunikacija .

Povodom obilježavanja ovoga dana Ministarstvo prometa i komunikacija, na čelu s ministrom Denisom Lasićem, čestita 15. travanj - Dan željezničara.

"S obzirom kako se Željeznice FBiH nalaze pod resorom Ministarstva prometa i komunikacija u svoje osobno ime, kao i u ime cijelog Ministarstva svim željezničarima u FBiH želim čestitati njihov dan. Željeznice FBiH su unatoč teškim vremenima "uspjele ostati na nogama“, te su primjer odgovornog javnog poduzeća. Mi ćemo u budućnosti nastojati omogućiti dosta prostora za rekonstrukciju kao i financijsku pomoć."- istaknuo je ministar Lasić povodom obilježavanja Dana željezničara. 

 

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija vrši upravne, stručne i druge poslove utvrđene zakonom koji se odnose na ostvarivanje nadležnost Federacije u oblasti prometa i komunikacija.

Kontakt

 Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 36 550-025
+387 33 668-907
 +387 36 550-024
 Braće Fejića bb,
BA-88000 Mostar
Bosna i Hercegovina