Vijesti

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić posjetio Mjesne zajednice Smionica i Mile u općini Jajce

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić posjetio Mjesne zajednice Smionica i Mile u općini Jajce.

Na poziv Kluba vijećnika HDZ-a BiH Jajce na čelu s predsjedateljem OV Jajce g.Ivom Šimunovićem uz nazočnost g. Marka Sarafa, izaslanika u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine dana 13. studenog 2019.godine u posjeti mjesnih zajednica Smionica i Mile boravio je Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić. Zajedno s ministrom Lasićem domaćini su obišli MZ Smionica koja obuhvaća područja (Pavloviće, Vukićevce, Bungiće , Smionicu i Tokat ) te MZ Mile. Domaćini su upoznali ministra o stanju lokalnih cesta, kao i uvjetima življenja mještana ovih naselja, te ukazali potrebu za rekonstrukcijom cesta koje obuhvaćaju ova naselja, kako bi se poboljšali uvjeti za život u ovim mjesnim zajednicama.

Ministar Lasić uvjerivši se kako su ceste u lošem stanju obećao je dati podršku projektima koji su od značaja za normalne uvjete življenja u ovim krajevima.

 

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija vrši upravne, stručne i druge poslove utvrđene zakonom koji se odnose na ostvarivanje nadležnost Federacije u oblasti prometa i komunikacija.

Kontakt

 Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 36 550-025
+387 33 668-907
 +387 36 550-024
 Braće Fejića bb,
BA-88000 Mostar
Bosna i Hercegovina